2114073640 Αγίας Ζώνης 1, Κυψέλη evgeniinuts@gmail.com
 
 
 
 
 
Melisa
Ξηροί Καρποί, Αποξηραμένα Φρούτα & Σοκολάτες Κυψέλη Αττική

Η επιχείρησή μας “Melisa” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Κυψέλη, αποτελεί μία μικρή τοπική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 8 χρόνια με την εμπορία ξηρών καρπών και τοπικών γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Πιό συγκεκριμένα στην επιχείρησή μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες, κρασιά και ελληνικά brands μελιού, χυμούς και πολλά ακόμα προϊόντα του τόπου μας αλλά και μοναδικές γεύσεις του εξωτερικού που γεμίζουν κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Τα προϊόντα που σας προσφέρουμε προέρχονται από εγκεκριμένους προμηθευτές και παραγωγούς της ελλάδας και του εξωτερικού, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια τροφίμων σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αποθήκευση και η συντήρηση των προϊόντων μας είναι μια διαδικασία που τηρεί κανόνες υγιεινής τροφίμων και ασφάλειας ευπαθών προϊόντων, χρησιμοποιώντας περιβάλλον κατάλληλο.

Απευθυνόμαστε σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καφετέριες, καφέ - bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία, mini market, παντοπωλεία, delicatessen και οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί τα προϊόντα μας. Προσφέρουμε άμεση παράδοση, στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

Χάρη στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό μας, αλλά και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αριθμό πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος της επιχείρησής μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η διαρκείς έρευνα για νέα προϊόντα προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.